Tigla metalica cu piatra naturala Aerodek

Modulele Aerodek Decra sunt constituite dintr-un miez de otel cu galvanizare de calitate, cu o acoperire multistrat pentru protectie si un finisaj de suprafata granular, oferind aparenta tiglelor traditionale din ceramica sau beton combinata cu performante exceptionale.

Tigla metalica Decra este potrivita atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de reabilitare.

Montajul se poate realiza atat in domeniul public cat si in cel privat, pentru case, cladiri industriale si comerciale, unitati de invatamant, spitale si clinici, cladiri modulare, hoteluri si pensiuni, cladiri securizate etc.

Decra si-a demonstrat durabilitatea si securitatea in orice conditii, de la temperaturile sub zero si vanturile puternice din Norvegia la aerul fierbinte, umed si sarat din Maldive.

Tigla metalica cu piatra naturala Aerodek

Lider pe piata europeana de constructii de peste 130 de ani, Grupul Icopal este cel mai mare producator al Europei de sisteme de invelitori metalice cu acoperire de piatra naturala.

Doua fabrici imense garanteaza continuitatea aprovizionarii. Grupul este de asemenea producator al foliilor anticondens, precum si al sistemului pluvial metalic. Grupul Icopal se mandreste cu o cifra de afaceri de peste 900 milioane de euro si are mai mult de 4000 de angajati.

Grupul Icopal, cu sediul central in Danemarca, opereaza la nivel global si detine 32 de fabrici si 84 de birouri in Europa, America de Nord si Asia.

Fabrica Decra din Danemarca a fost onorata cu premiul special al Uniunii Europene pentru sanatate si siguranta la locul de munca.

Garantii

Modulele si accesoriile Decra sunt dezvoltate si produse sub standardul ISO 9001.

Din 1985 am oferit garantia unica, integrala de 30 de ani pentru intreg sistemul de invelitoare Decra.