Confecţionate din oțel zincat şi acoperite cu vopsea cu finisaj lucios sau mat, panourile de tablă fălțuită Click se pot instala pe pante de min 14°.

Tabla faltuita Click se poate monta pe majoritatea formelor de acoperiş, indiferent de tipul de proiect: casă familiei, casă de vacanţă, clădiri publice, lucrări de renovare sau construcţii vechi.

Sugerând trăinicie şi eleganță, Tabla faltuita Click se aseamănă cu acoperişurile clasice, indiferent de tipul de proiect.

Beneficii Tabla faltuita Click

Montaj facil prin clipsare

Soluția ideală pentru renovarea clădirilor de patrimoniu
Ideal pentru acoperisurile cu pantă foarte mare, peste 14°
Elemente de fixare ascunse

Tabla prefălțuită este considerată a fi tipul de învelitoare cel mai apropiat de tradiționalele acoperișuri fălțuite.

De aceea tabla prefălțuită CLICK este soluția potrivită atât pentru renovări cât și pentru restaurări, dar și pentru arhitecturi ultra-moderne.

Forma, dimensiunile și falțul prefabricat asigură costuri reduse fără să compromită performanțele tehnice necesare unei învelitori de calitate.

Novatik METAL CLICK / CLICK S Mat: oțel cu strat de protecție de ZnMg 120 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni și protecție de lack polyester de 10 microni pe fața inferioară a țiglei.

Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri).

Protecția oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare.

Garanție estetică: 15 ani. Garanție tehnică: 25 de ani.

Novatik METAL CLICK / CLICK S High Coat: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni și protecție de lack polyester de 10 microni pe fața inferioară a țiglei.

Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4). Acoperirea HIGH COAT beneficiază de 20 de ani garanție estetică si 40 de ani garanție tehnică.

Novatik METAL CLICK / CLICK S Frost: otel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan minim 60 microni și protecție Epoxid minim 7 microni pe fața inferioară a țiglei.

Acoperirea FROST conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi și beneficiază de 20 de ani garanție estetică si 40 de ani garanție tehnică.