Tabla cutata zincata sau galvanizata are o rezistenta ridicata la coroziune. Din acest motiv are o larga utilizare in aplicatii industriale si domestice.

Tabla cutata zincata se comercializeaza in reteaua Digitech in foi lise sau cutate.

Tabla cutata zincata cutata se foloseste intr-o gama larga de aplicatii, precum: pereti despartitori, garduri si cofraje pentru planseele de beton.

Digitech cutata zincata cat si tabla cutata zincata prevopsita cu diverse grosimi si inaltimi ale colii.

Gama de culori pentru tabla cutata prevopsita va ofera posibilitatea de a va asorta mai usor culorile casei dumneavoastra cu panourile de gard.

Tabla cutata zincata lisa se utilizeaza cu precadere la confectii metalice, sisteme ventilatie, industria publicitara si compartimentare de depozite.

Tabla cutata – aplicabilitate si estetica intr-un singur element

Indiferent ca este vorba despre o constructie noua sau despre o renovare, alegerea acoperisului reprezinta o parte esentiala a proiectului si trebuie facuta analizand si nevoile pe termen lung.

Se va lua in considerare si greutatea pe care o va avea acoperisul instalat, deoarece aceasta trebuie raportata la rezistenta cladirii.

In plus, acoperisul trebuie sa asigure nivelul de izolare optim, sa asigure faptul ca nu se acumuleaza condens. Acoperisul poate fi din tabla, tigla, beton sau sindria bituminoasa.

Unde putem folosi tabla cutata:

  • Tabla cutata pentru fatade
  • Plafoane sau garduri
  • Pe acoperis, ca invelitoare

Greutatea redusa si usurinta cu care se poate monta sunt cateva dintre avantajele pe care le ofera tabla cutata pentru acoperis.

Pentru ca este usoara, tabla cutata nu exercita o presiune mare pe structura de rezistenta a cladirii.

Panourile din table cutata, pentru pereti si acoperis, reprezinta o solutie la indemana si usoara ca si aplicabilitate.

Forma tablei cutate este ceea ce ofera unicitate produsului din punct de vedere al aspectului, deosebindu-se de celelalte tipuri de invelitori.

Tabla cutata realizata din tabla de otel, zincata pe ambele part si protejata cu poliester.

Precum o durata lunga de viata, rezistenta la actiunea agentilor corozivi, design placut si montaj relativ usor.

Un acoperis trebuie sa aiba un aspect care sa rezoneze cu intreaga constructie, atat in cazul cladirilor vechi, cat si a celor moderne.

Din acest motiv tabla ondulata poate fi disponibila in diverse variante coloristice (culori din gama RAL) cat si in variante de finisaj mat sau lucios.