Termosemineul Aqua Plus functioneaza pe baza de combustibil solid si este destinat incalzirii camerei, in care sunt instalate, prin radiatie si convectie, creand totodata o ambianta placuta in incapere.

Tehnologia moderna de proiectare si fabricatie, precum si utilizarea materialelor de calitate, asigura o functionare eficienta si sigura in conditiile respectarii instructiunilor de instalare si utilizare. Acest termosemineu este dotat cu usa de alimentare cu geam din sticla termorezistenta, care confera siguranta in exploatare si aduce valente estetice produsului, permitand vizualizarea permanenta a flacarii. Corpul termosemineului Aqua Pluseste din tabla din otel tratata, sudata si vopsita cu vopsea termorezistenta. Focarul este placat cu placi refractare de vermiculit. Calitatea finisajului il recomanda ca produs premium pentru o ambianta placuta in orice camin.

Termosemineul Aqua Plus functioneaza pe baza de lemn sau brichete de lemn, avand o putere termica nominala de 25 kW.

Dimensiunile termosemineului sunt 550 x 480 x 1370 mm si are o greutate de 140 kg. Burlanul de evacuare a gazelor este plasat in partea superioara si are un diametru de 150 mm.

Focarul are dimensiunile 460 x 405 x 498 mm si un volum a camasii de apa de 33 de litri.