Ferestre mansarda Velux

Fereastra VELUX cu cupolă acrilică este versiunea modernă a acestui model, potrivită pentru sedii de birouri, clinici, workshop-uri și locuințe.

Fereastra este formată dintr-un cadru de PVC și un panou de geam termoizolant format din 2 foi de sticlă.

În varianta cu acționare electrică, luminatorul este echipat cu motor electric   pentru mai mult confort în casa ta.

Fereastra VELUX cu protecție din sticlă curbată este alegerea premium pentru proprietarii de case cu acoperiș terasă, cu pante cuprinse între 0-15 grade.

Ferestre mansarda Velux

Sticla exterioară este alcătuită dintr-o foaie de geam rezistent la zgârieturi, cu o grosime de până la 6 mm, care se extinde peste cadrul său de susținere, dintr-un capăt în celălalt al luminatorului, pentru un drenaj neîntrerupt al apei.

Designul inovator și unic asigură o funcționalitate optimă și o vedere clară spre cer – prezentate sub denumirea de CurveTech.

Fereastra VELUX cu protecție din sticlă plată este alegerea discretă pentru proprietarii de case cu acoperiș terasă, cu pante între 5 – 15°.

Ferestre mansarda Velux

Sticla exterioară este alcătuită dintr-o foaie de geam rezistent la zgârieturi, cu o grosime de 4 mm, înconjurată de un profil de aluminiu care se îmbină discret cu suprafața acoperișului.

Fereastra pentru acoperiș terasă VELUX, protejată de cupola acrilică, este o versiune avansată de sursă de lumină naturală pentru casa ta sau pentru clădiri publice.

Materialul acrilic are o rezistență sporită la impact, comparativ cu alte materiale sintetice obișnuite. Pentru pante curpinse între 0-15 grade.

Fereastra VELUX pentru ieșire pe acoperișul terasă este foarte funcțională. Fereastra are un geam dublu protejat de o cupolă acrilică robustă. Cerceveaua se deschide până la 60 de grade. Oferă izolare fonică excelentă. Pentru pante cuprinse între 1-15 grade.